3.21.2017

Atelierele Creative Imaginario: Educație nonformală prin arte vizuale, 2 aprilie, 14:30

Cu mare drag continuăm seria ACI (Atelierele Creative Imaginario), cu oameni frumoși și transparenți. 

Prima întâlnire este o bucurie rotundă, cu un pictor- pedagog minunat, pe care l-am cunoscut acum doi ani într-o tabără de desen și actorie și care m-a dus în mirare cu răbdarea, profunzimea și păsarea autentică pentru lumea copiilor. Plus mulțimea de jocuri plecând de la un simplu desen.


Elena Lupu este licențiată a Facultății de Arte Plastice și Decorative București, cu master în educație nonformală prin arte vizuale, Art Director la Atelierele Art Station, Pictură, Mozaic și Ceramică, coordonator ateliere de pictură pentru copii și adulți, proiecte cultural -educative în colaborare cu Depoul de Artă Urbană, Cărturești, JCC, Școala Europeană, Liceul Teoretic Național etc

Pe 2 aprilie (de la 14:30) îi invităm pe copilași la o călătorie originală pe urmele creionului șoptitor de poveste. Aventura va izvorî de această dată de la vizualizarea cu ochii minții. Sau ai imaginației. Aici se întâmplă dezvoltarea creativității, a originalității și a flexibilității în gândire, dezvoltarea unor abilități artistice și plastice, folosind joculețe creative realizate prin desen. 



Aceste situații ne pun la încercare flexibilitatea, expunându-ne exercițiului de acceptare a unor idei diferite. Beneficiile  sunt multiple, de la eliminarea blocajelor usoare ca „nu stiu ce să desenez”, la curajul de a ne manifesta liber reprezentările grafice, încredere în potențialul creator, bună dispoziție, atenție, răbdare și urmărirea unui scop care implică motivație intrinsecă.
Mai jos aveți instantanee de la prima ediție ACI, atelierul de arte vizuale cu Elena Lupu:





Tariful ședinței/ 1h 30 este de 45 lei (cu toate materialele incluse)
Copiii de la Imaginario vor plăti 40 de lei.

Adresa : str Ion Ionescu Gion 13A

Pot participa copiii între 7 și 14 ani.



Înscrieri  la tel 0727 059 590 (Ligia) sau pe adresa ligia_tonita@yahoo.com

Niciun comentariu:

Cursul de artă dramatică Imaginario: septembrie 2023- iunie 2024

            De 16 ani am lucrat la peste 70 de spectacole,  construite pe texte dragi copiilor:  pline de miez (”Momo”, ”Profetul”, ”Cutia c...